ALMA LIBRE KOMT NAAR ANTWERPEN

Welkom bij Alma Libre – Beleef de authentieke en overheerlijke Mexicaanse keuken bij ons! Al een aantaljaren zijn we een vaste waarde in de Vleeshalle in Mechelen en nu komen we ook jouw richting uit! Binnenkort openen we onze allereerste ‘hole in the wall’ in het bruisende Antwerpen Zuid! Jouw nieuwe place to be voor een originele lunch / hap!

Ons nieuwe concept biedt een verrukkelijk assortiment aan Mexicaans street food, bereid met verse ingrediënten en volgens de regels van de kunst. Van sappige taco's en knapperige nacho's tot smaakvolle burrito's, elk gerecht is een ware smaakexplosie die je meevoert naar de zonnige straatjes
van Mexico. Bovendien kan je ook heerlijk vertoeven aan onze bar, waar we een uitgebreide selectie van mezcal en cocktails presenteren.

Spring binnen voor een Alma Libre totaalbeleving en laat je verleiden door de betoverende geuren, kleuren en smaken van Mexico. Wij zorgen voor een zuiderse smaakfiesta in een ontspannen, huiselijke en ongedwongen sfeer! Voor een snelle lunch of een uitje met vrienden… Je voelt je er zo thuis! You will feel right at home!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze nieuwe locatie!